Waarom Digitale inkt?

Het weblog Digitale inkt fungeert als verzamelpunt voor alle artikelen die ik, Vincent Schutte, voor verschillende websites, clubbladen en schoolprojecten schrijf. Zo verschijnt er iedere maand een column van mij in de Fortissimo, het clubblad van Advendo  korpsen Sneek en voorzie ik de website van datzelfde korps regelmatig van verslagen. Ook schrijf ik voor de website van de Utlopers; een jong en enthousiast dweilorkest dat op dit moment zijn naam probeert te vestigen in de dweilwereld. Daarnaast worden er artikelen gepubliceerd die voor dit weblog zijn geschreven.

Zoals gezegd worden de digitale inktklodders verspreidt door mij, die luistert naar de naam Vincent. Ik ben twintig jaar oud en woon in Sneek. Mijn grote hobby is muziek; vandaar dat ik in een muziekkorps en een dweilorkest speel. Daarnaast is het verzamelen van cd’s een soort hobby te noemen en voetbal kan mij ook boeien. Ook klim ik graag in de pen of duik ik op het toetsenbord om te schrijven over dingen waar ik tegenaan loop of me over verbaas.

Wilt u dat ik ook voor uw krant, tijdschrift, website of ander medium in de pen klim? Neem contact met me op via info@vincentschutte.nl.

Was getekend,

V. incent.

 1. Haha zo leer ik wel heel veel nieuwe dingen ove jou zeg!

  Eerst al een Mis missen die je wilde nemen en dan lees ik nu dat je graag in de Ben klimt…welke Ben vraag ik me dan af Veldhuizen of Hoogstra..

  Hihi flauw ik weet het

  Ik kom in ieder geval vaker langs om je digiklodders te lezen!

  Evelyn

  • Je hebt helemaal gelijk; ik gooi mijn artikelen soms iets te snel online ;-) . Mensen als jij houden me scherp ;-) . Het is inmiddels aangepast.

   V.

 2. Ik meende dat jij laatst jarig was, ik zou het dus eeeeven aanpassen. Joe, haii!

Reageer

Get Adobe Flash player